Sinds 1999

Liefde voor kettingen

Contact

Zijn er vragen? Laat het ons weten

Klein atelier, grote ambities. We beantwoorden je vraag binnen enkele uren. Of stel je vraag direct op de live chatbox.

(Retour) adres

Hertog Willemlaan 23
5961 TK Horst

Klantenservice

085 - 0600355
info@kettingen.nl
info@ketting.be

Social Media

Bedrijfsgegevens

BIOP Registratie: 1467981
KvK: 14 11 63 37
BTWnr: NL 0022 60920 B65

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:30. Geopend op feestdagen m.u.v. Nieuwjaar.

Over Kettingen.nl & Ketting.be

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Wij zijn al sinds 1999 bezig met het maken van super persoonlijke kettingen voor zowel dames als heren. Wat ons uniek maakt? Nou, bij ons kun je je ketting helemaal eigen maken met een speciale gravure, tekst, vingerafdruk of zelfs een afbeelding.

Wij geloven dat een ketting veel meer is dan alleen een mooi sieraad. Het is een stukje van jouw verhaal, een herinnering die je dicht bij je draagt. Of het nu gaat om een lieve boodschap, een tekening van je kiddo of de vingerafdruk van je geliefde, wij zorgen ervoor dat het perfect op je ketting komt.

Halskettingen voor dames

Ben jij op zoek naar iets echt speciaals? Iets dat meer zegt dan duizend woorden? Dan heb je de perfecte plek gevonden! Onze halskettingen voor dames zijn niet zomaar sieraden. Ze zijn een canvas voor jouw persoonlijke verhalen, gegraveerd met liefde.

Stel je voor: een prachtige ketting die jouw naam draagt, of misschien de naam van iemand die jou dierbaar is. Elke keer dat je deze ketting draagt, voel je de verbinding en de liefde. Het is niet alleen een accessoire, het is een deel van jou, iets dat je dicht bij je hart draagt.

Wij begrijpen hoe belangrijk deze kleine details zijn. Daarom nemen we de tijd om elke naamgravure perfect te maken, precies zoals jij het wilt. Of je nu kiest voor een klassieke stijl of iets moderns, jouw ketting wordt net zo uniek als jij bent.

Kettingen voor heren

Ben jij op zoek naar een halsketting die niet alleen mooi is, maar ook iets over jou vertelt? Wij hebben precies wat je nodig hebt. Onze halskettingen voor heren met naamgravure zijn meer dan gewoon sieraden; ze zijn een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en verhaal.

Of je nu kiest voor jouw naam, een datum die veel voor je betekent, of een inspirerend woord, jouw gravure maakt elke ketting uniek. Deze kettingen zijn speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel stijl als persoonlijke expressie.

Verras je geliefde

Luxe Beschermdoosje voor Halskettingen

Dit elegante beschermdoosje is het ideale cadeau om uw geliefde te verrassen. Perfect voor het veilig bewaren van broches en spelden, combineert het stijl met functionaliteit. Met een zachte binnenkant om krassen te voorkomen en een stevige buitenkant voor duurzaamheid, is dit doosje verkrijgbaar in diverse kleuren. Een prachtig gebaar om te laten zien hoeveel u om iemand geeft.

  • Stijlvol en praktisch
  • Zacht interieur, stevige buitenkant
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Verzending binnen 1 werkdag

Volg je verzending online met de track en trace code welke je per e-mail ontvangt. Soms komt het voor dat een pakketje niet binnen 24 uur wordt verzonden. Het komt er dan zo snel mogelijk aan.

Dit kan voorkomen met bijvoorbeeld een persoonlijke gravure of een sieraad welke op maat gemaakt wordt. Je kunt altijd voor hulp vragen of direct je pakketje volgen via onze chatbox.

We doen er altijd alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. In 90% van de gevallen lukt dit dezelfde dag of binnen 24 uur.

Is er spoed? Laat het ons even weten en we plaatsen je bestelling vooraan in de rij.